Kelli van der Weijden

Kelli's blog

Afscheid (22-12-2011)

Afscheid nemen bestaat niet, ik ga wel weg maar verlaat je niet!  Opeens besef ik mij, dat mijn tijd snel zal komen! De laatste paar dagen gaat mijn gezondheid erg snel achteruit en praten we of ik de Kerst wel zal gaan halen. Dit is wel een hele rare gewaarwording maar wel reëel. Aan alles voel ik dat mijn lichaam het begint op te geven alleen mijn hersenen nog niet! Het is heel gek om te voelen dat je lichaam niet meer doet wat je in je hoofd nog zo graag zou willen!  Sinds 2 weken kan ik niet meer eten en drinken, alles wat er binnenkomt, komt er direct weer met golven uit. Hierdoor heb ik totaal geen energie meer en kan ik eigenlijk alleen nog maar op de bank liggen met een emmer naast me. Veel mensen willen nog even bij me langskomen omdat ook zij zien en weten dat het niet lang meer gaat duren. Dit is natuurlijk fijn maar aan de andere kant ook erg confronterend. Het idee van dood gaan is heel eng en beangstigd me. Hoe zal ik gaan, wanneer zal ik gaan, weer zo een vraag waar ik geen antwoord op ga krijgen, maar wel non-stop in mijn hoofd blijft zitten.

Na 15, 5 jaar zakt Jordy door zijn knieën om mij ten huwelijk te vragen, dit is iets wat ik altijd nog wel graag zou willen en morgen ook gaat gebeuren. We gaan dit ingetogen en klein, maar wel heel waardevol vieren. Vanaf morgen zal ik heten Kelli Brouwer- van der Weijden.

Ik wil iedereen bedanken voor het lezen van mijn (Hyves) blog en de leuke en vele reacties die ik van jullie allemaal heb gekregen. Het heeft me heel veel goed gedaan al die lieve reacties.
Ik hoop dat jullie mij herinneren als een gezellig iemand!

Dikke kus Kelli

Reacties gesloten.