Kelli van der Weijden

Kelli's blog

Waterpokken..

| Geen reacties

De waterpokken heeft bij ons zijn intrede gedaan en wel bij Arwen.  Het begon op maandagochtend met een beetje verhoging. Arwen voelde zich niet zo lekker zei ze, maar ja,  dat zegt ze wel vaker en dan is er niets aan de hand. Dus ging ze gezellig spelen bij mijn ouders zoals elke maandag.

Januari 2011 004In de middag Januari 2011 002belde ik met mijn moeder en vertelde ze dat Arwen wel hogere koorts kreeg maar dat het wel ging. In de avond haalde we Arwen en Roan op en was ze echt niet zo lekker. Op haar buik had ze misschien 3 rode plekjes maar niets echt alarmerends. Thuis toch nog maar een keer de temperatuur meten en ja hoor 39.8 graden koorts. Gauw een Sinasprilletje en naar bed. De volgende ochtend waren de rode plekjes vermigvuldigd en elke 2 uur waren er weer een paar meer. Arwen was inmiddels echt ziek en  lag op de bank te hangen met hoge koorts. En hup maar weer een Sinasprilletje.
En tegen de avond zat ze helemaal onder. Op d'r gezichtje, rug, buik, benen  noem maar op. Zelfs op de meest rottige plekjes die je maar kan bedenken. En wat had ze een jeuk!!! Toch maar even gauw naar de apotheek. Daar kregen we Kidsclin voor verkoeling en tegen de jeuk, alleen hielp het helemaal niets! Die nacht hebben we denk 3 uur geslapen.. Arwen wist gewoonweg niet hoe ze moest liggen van de jeuk en irritatie. Ze werd er hartstikke verdrietig van en vroeg steeds waarom zij de waterpokken kreeg. Ja eh..gewoon.. iedereen krijgt het. Ook Roan, ja die ook en Sten en Indy, vroeg ze, ja die ook.  Uiteindelijk bij de apotheek mentholpoeder gehaald en dat werkte als een speer.  Januari 2011 008 Januari 2011 007 Hadden we dat maar eerder gedaan. 
Ik kan het van mijzelf niet meer herinneren maar de waterpokken hebben is gewoon echt vervelend. Gelukkig  waren de blaasjes er snel en droogden ze snel in. Nu zijn de meeste overgebleven waterpokken bedekt met een korstje. Wat er best akelig uit ziet, alsof ze een enge ziekte heeft. De koorts is weg en die vervelende jeuk ook. Ze is weer helemaal de oude, nu maar hopen  dat de plekjes weer helemaal weggaan en geen littekens achterlaten. Dat zou zonde zijn.

Nu hopen we dat Roan het ook snel krijgt dan zijn we er meteen helemaal van af. Maar tot nu toe is er nog geen plekje of koorts te vinden, helaas. We zullen zien…

 

Groetjes 
 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

*