Kelli van der Weijden

Kelli's blog

Sexuele voorlichting.. nee nog even niet.

| Geen reacties

December  2010 121 Vanavond zat ik samen met Arwen en Roan gezellig in bad. Opeens zegt Arwen tegen me: "Mam, kijk ik heb een hele dikke buik". "Oh" zei ik, "hoe kan dat nou? heb je te veel gegeten?"  "Nee, ik heb een baby in mijn buik" zegt Arwen. Jordy zit naast het bad en moet lachen, maar Arwen is heel serieus. "Nou, hoe komt die daar nou? " vraag ik haar. Arwen kijkt even heel bedenkelijk en moeilijk en zegt dan dat Roan ook uit mijn buik is gekomen en wel uit mijn poeperd zegt ze!!! Nu moeten Jordy en ik echt heel hard lachen. Okee, dacht ik en keek Jordy aan, hoe gaan we hier nu weer op antwoorden. Ik zeg haar dat baby's toch echt aan de voorkant eruit komen, uit je ' poeni '. Nu begint Arwen echt keihard te lachen! "Nee" roept ze heel hard met een gek gezicht of ik iets heel verschrikkelijk geks zeg. "Neeeee!!!" zegt ze, "dat is heel erg gek!! jij doet gek mama!!"

December  2010 110Ha ha ha!! daar zit je dan… Leg dat maar eens uit aan een kind van 3 jaar oud. Arwen gelooft me gewoon niet!!!! Lekker dan!! haha!!!!

´╗┐Groetjes Kel

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

*