Kelli van der Weijden

Kelli's blog

Lekker hoor!!

| Geen reacties

Terug van lang weggeweest! Er is weer genoeg gebeurd.

Roan is echt een klein boefje! Niet dat dat nog niet bekend was, maar gister was toch wel weer een hoogtepunt. Jordy en ik zagen Roan opeens met de babyfoon voorbij lopen. Nou, dachten we nog, hoe komt hij daar nu aan, de babyfoon ligt namelijk boven op een kastje. Jordy liep hem achterna en dat vind Roan nou net een heel erg leuk spelletje. Rennen en gillen van plezier met die kleine beentjes van hem. De deur van de badkamer stond open en dat had meneertje gauw gezien. Hup de badkamer in en wat doet hij… gooit hij de babyfoon in het toilet !!!!!!!! Plons… Wat een giller. Jordy vissen in het toilet en hup daar was ie weer.. natuurlijk helemaal doorweekt, gatver. Die doet het vast niet meer dachten we. Maar wonder boven wonder (schoongemaakt natuurlijk) na een middag op de verwarming deed hij het gewoon weer!! November  2010 056

En met zijn grijpgrage handjes zit hij vaak aan dingen waar hij niet aan mag komen. Wat is er leuker dan iets doen wat niet mag! En dus is er naast een hoogtepunt ook een dieptepunt. Arwen had voor haar derde verjaardag een Nintendo DS gekregen en die vond Roan ook erg leuk, vooral als Arwen er meespeelt. Nou vond hij ongeveer een week geleden op een onbewaakt moment de DS en wij denken dus dat Roan met zijn grijpgrage handjes Arwen haar DS heeft gepakt. En Roan heeft er een handje van om spulletjes zoals zijn tut, speen, schoenen en speelgoed in de vuilnisbak te gooien. We kunnen de DS nergens meer vinden. Tot Arwen haar grote verdriet. We denken dat hij de DS in de vuilnisbak heeft gegooid toen we er allebei niet bij waren. Op dit moment is Jordy de vuilnisbakken aan het doorzoeken of hij ergens tussen ligt… laten we het hopen… 

Inmiddels is Roan zijn eerste verjaardag geweest Een kleine mijlpaal. We hebben het natuurlijk gevierd en is hij ontzettend verwend door iedereen. Roan zelf vond het vooral gezellig met alle mensen die langs kwamen. De cadeau's vond hij (nog) niet echt interessant. En zelfs het leuke cadeau-papier deed hem niets. Gelukkig waren er genoeg kindjes en niet te vergeten Arwen die hem graag een handje hielpen met het uitpakken. We hebben erg gelachen met de Sinterklaas en pieten verkleedkleren die Arwen en Roan hadden gekregen van opa en oma van der Weijden en Danae als klein mooi ballerina'tje.

November  2010 034Arwen zit helemaal in de pietNovember  2010 012 -en sinterklaas-sfeer. Samen met oma Marjan was ze gaan kijken naar de aankomst van de Sint in Aalsmeer. Dat vond ze erg indrukwekkend en leuk. Van oma Netty had ze dus een pieten-outfit gekregen en deze heeft ze het liefste de hele dag aan. En ik moet zeggen het staat haar erg grappig. Elke dag kijkt ze naar het sinterklaas-journaal en de club van sinterklaas. En vooral de baby-piet vindt ze erg interessant. Bij tijd en wijlen is is ze nog lekker aan het peuter/kleuter puberen. Sinds een paar dagen roept ze als ze haar zin niet krijgt heel hard dat ze boos is. Dan doet ze haar handen over elkaar en gaat ze heel stoer staan. Ik moet vaak echt mijn lach in houden en draai me dan maar even om, om vervolgens maar heel serieus te antwoorden dat dat heel jammer voor haar is. Wat een lekker ding! Steeds vaker doet ze dingen zelf en mag ik haar niet meer helpen en weet ze zich heel netjes te verwoorden, ze wordt opeens zo groot..  Mijn kleine grote meid.

Groetjes

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

*