Kelli van der Weijden

Kelli's blog

Even geleden!

| Geen reacties

Het is weer even geleden en dus weer de hoogste tijd voor een update van de Brouwer-banjers. Roan gaat echt als een speer! Hij is echt vreselijk nieuwsgierig en is de hele dag op ontdekkingstocht. We hebben op de meeste kastdeurtjes een veiligheidshaakje zodat hij ze niet open krijgt. Nu hebben we er 1 te kort en dat had hij heel gauw door. Elke keer kruipt hij naar de keuken en horen we een hoop gekletter en gerommel. En ja hoor meneertje heeft de kastdeur open gedaan en is lekker met de pannen aan het spelen. Hij vindt het helemaal geweldig die herrie, wij iets minder ha ha!!!

September 2010 009 
Er is echt weinig meer veilig  met Roan in de buurt! Zo zit hij geregeld in en aan de magnetron (deze zit heel onhandig erg laag bij ons in de keuken) of maakt hij de vriezer open. En ook moeten we opletten dat we alle deuren in huis dicht doen. Laatst waren we hem even kwijt zat hij in Arwen haar kamer heel lief te spelen. Maar het leukste vindt hij het om overal bij te zijn wat zijn grote zus doet. Arwen natuurlijk wat minder.. Alles wat zij heeft wil hij eigenlijk ook wel even. En dat gebeurt natuurlijk zonder waarschuwing en heel erg vlug. En wanneer Arwen hier geen zin in heeft geeft hij een hele harde brul alsof hij vermoord wordt. Hij weet precies wat hij wil. En wanneer zijn nichtje en grote neef er zijn wil hij het liefste met hen mee doen. En meestal gaat dit wel goed. Het lopen gaat hartstikke goed. Dat gaat vast niet lang meer duren. Van de week deed hij zijn eerste 4 stapjes los en dat worden er steeds meer.   
September 2010 127


En met de oudste Arie B. (zo noemen we haar soms voor de grap) gaat het hartstikke goed. Maar ze blijft soms echt een klein pechvogeltje. Zo ook gisteravond. Samen met Jordy ging ze na een bezoek aan het toilet even haar handen wassen. Jordy draaide per ongeluk de warme kraan aan in plaats van de koude. Beiden hadden niets in de gaten… resultaat een zeer pijnlijke rode en dikke hand en hele dikke tranen natuurlijk. Arwen was zo overstuur dat ze haar handje niet onder de koude kraan wilde houden. Dus hebben we er maar een koelingpleister op gedaan met een verbandje. Maar gelukkig viel het mee en het is het al weer bijna over. Wel moest pop ook een verbandje! 
 
  September 2010 157September 2010 154

Nog even en dan hebben we alweer de 3e verjaardag van Arwen!! Een mijlpaal vind ik! Ze wordt zo groot! Ze kletst zo veel dat .September 2010 089   
ik soms wel eens vergeet dat ze nog zo klein en jong is. Arwen houdt op dit moment erg veel van muziek. De 'oude' kinderliedjes zijn favoriet. Zoals schaapje heb je witte wol. Nu hebben we best aardig wat cd's, maar ze kent echt alle liedjes uit haar hoofd. Als we de auto in stappen vraagt ze meteen een cd'tje aan. K3, Woezel en pip noem maar op. En zingt enthousiast mee.  In de auto zit ze niet achterin maar naast mij voorin. En zitten we samen gezellig te swingen op Mamase. Echt gezellig.

September 2010 150 
De 2 banjers aan het tanden poetsen…  

Groetjes kel

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

*