Kelli van der Weijden

Kelli's blog

Lopen, lopen en nog eens lopen..

| Geen reacties

Roan is inmiddels 9 maanden oud en wil maar een ding: lopen. Eerst tijgert of kruipt hij ergens heen en trekt zich vervolgens op zijn knietjes om te gaan staan en hup daar gaat hij. Een krukje, stoel, iemand zijn been of arm het maakt niet uit! En als hij stoer staat en loopt kijkt hij helemaal blij en een beetje stoer van: kijk mij eens!! Snelle Jelle!! Ook als we buiten zijn, klimt hij boven op de glijbaan. Alsof het Augustus 2010 087

niets is. Hij doet lekker met de anderen (sten, arwen en indy) mee in de zandbak op het gras achter een bal aan kruipen. Hoe gekker hoe leuker!
  Augustus 2010 070
Ik vind dat zeker met een tweede kindje alles zo veel sneller gaat. Zijn eerste lach, tand,  kruipen e.d. het gaat allemaal zo snel! Wie weet loopt Roan ook al voor zijn eerste verjaardag. Nog even en hij is al weer een jaar oud. Waar blijft de tijd.. Hij is een klein lachebekkie met

Augustus 2010 078 Met Arwen gaat het prima. Volgens Jordy en mijzelf zit ze momenteel even op een piek van de peuterpuberteit. Er zijn dagen dat het heerlijk is om haar om je heen te hebben, maar ja… er zijn soms momenten dat het al in de ochtend begint met – ik wil die onderbroek niet aan – ik wil die broek niet aan – ik wil niet … en vooral 'ik wil het zelf doen' en de aller beste en meest gebruikte 'Nee!!!! en om eerlijk te zijn kan het soms best vermoeiend zijn om elke keer weer de strijd aan moeten gaan. Maar als ze dan zo een ochtendje puberen heeft gehad en ik zie haar tussen de middag lekker liggen slapen met haar tut en speen dan smelt ik weer helemaal voor ons meisje.. het hoort er nou eenmaal allemaal bij.. De meeste tijd genieten we volop van Arwen. Van het  weekend Augustus 2010 114 Augustus 2010 133Augustus 2010 106

zijn we gezellig met de andere Brouwertjes en Jesse naar het pannekoekenhuis in het Amsterdamse bos

geweest. Dat was erg gezellig. De kids kregen een lekkere pannenkoek en hebben zich prima vermaakt in de speeltuin.  
   Augustus 2010 109
groetjes kel 
   

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

*