Kelli van der Weijden

Kelli's blog

Brouwer-boefjes!

| Geen reacties

Juli

Onze Arwen is echt een eerste-klas boef. Zo nu en dan is ze echt aan het peuter-puberen en lijkt het net of ze haar oren kwijt is. Vaak is ze plotseling doof, maar wel wanneer ze dat zelf graag wil. Bijvoorbeeld als we haar iets vragen waar ze geen zin in heeft of als we haar iets verbieden, juist dan is ze plotseling doof, oost-indisch doof wel te verstaan. En als ik haar dan een beetje ge-irriteerd vraag of ze banaantjes in haar oren heeft, zegt ze weleens heel bijdehand "nee, manderijntjes!!!" tja…  en zo gebeurt het dus wel eens dat ze op de mat op de gang eindigt. We hebben hier geen naughty chair maar een naughty mat. Werkt ook erg goed. Arwen is tegenwoordig erg in alles wat ik doe ge-interesseerd. Echt de gekste dingen. Laatst vroeg ze me waarvoor de maandverband was die in de badkamer lag. Ja, natuurlijk kan ik een heel ingewikkeld verhaal gaan ophangen, maar dat snapt ze al helemaal niet. Dus zei ik heel kort en bondig dat ik die nodig heb voor als ik ongesteld ben. Vanmorgen zegt ze tegen me  "mam, mag ik hier ( wijst ze naar d'r onderbroekje) zo een matje voor onstelt zijn? " ha ha!! ik moest wel lachen. Zomaar uit het niets kwam ze er mee. Nog zo een voorbeeld. Arwen is lekker aan het spelen en opeens is ze weg. Komt ze de kamer binnen lopen en heeft ze een bh van mij aan gedaan! " Mama, ik wil ook een bhaar "zegt ze. ha ha!!

Ze is echt een gek en lief meisje. Ik moet echt zo vaak om haar woordspelingen lachen. Ze heeft soms de klok horen luiden maar weet alleen (nog) niet waar de klepel hangt!! ha ha! Ze heeft dan iets opgevangen en maakt daar een mooie eigen gemaakte zin van. Lekker ding!

Juli 2010 140

 
En onze kleinste Brouwer is ook een klein boefje aan het worden. We hebben soms echt ogen en handen te kort. Hij is vliegensvlug. Hij gaat echt overal tegen aan staan. En dat gaat niet altijd goed. Als we geluk hebben zijn we net op tijd om te voorkomen dat hij heel hard valt. Laatst had hij echt een ongelukkige ochtend en had hij vier blauwe/rode plekken van het vallen en stoten. Hij heeft het nu heel druk met om de tafel heen te lopen. Stapje voor stapje gaat het hem steeds beter af. Snelle jelle! Roan probeert steeds met zijn vingertje in het stopcontact te prikken. Zelfs met een beschermding erom heen wil ik het niet hebben. Wanneer ik met een verhefte toon 'Nee' tegen hem zeg, kijkt hij meteen om en kijkt hij heel ondeugend met een big smile naar me! oh oh!! Zo klein maar oh zo ondeugend! Dinsdag mochten we weer eens naar het consultatiebureau. Meneertje is bijna 9 maanden en weegt inmiddels 10,5kg en is 72,5cm lang, een lekker ventje dus!!!

Groetjes kel 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

*