Kelli van der Weijden

Kelli's blog

Ja! daar zijn we weer!!

| Geen reacties

Zo! terug van weggeweest zullen we maar zeggen. Er is echt verschrikkelijk veel gebeurd. We zijn een weekje op vakantie naar Ommen geweest begin juni en daarna hebben we nog een weekje vrij gehad. In Ommen hebben we ons prima vermaakt en hebben we veel leuke dingen gedaan. Zo zijn  we o.a. naar Plopsaland geweest. Daar hadden we echt hele hoge verwachtingen van, maar dat viel een beetje tegen. Voor kinderen van 1m is het vast wel leuk, maar laat Arwen nou 98cm zijn en daarom niet in de meeste attracties mogen! Beetje jammer. Gelukkig had zij het zelf niet zo heel erg door en zijn we zo een 100!! keer in de draaimolen geweest, in de K3 disco en in nog een paar attracties samen met Jordy of met mij. Verder liepen Mega mindy, Bumba en Piet piraat door het parkje. Arwen vond ze doodeng en kroop helemaal weg als ze ook maar een klein beetje in de buurt kwamen. Onze held!! ha ha!!
Juni 2010 087

Juni 2010 124  
 
Het extra weekje dat we daarna vrij waren hebben we heerlijk thuis in de tuin vertoefd. Het was prachtig weer en ook nu hebben we allerlei leuke dingen gedaan. Jordy had met zijn  vader het zwembad neergezet, zodat er lekker gespetterd kon worden. En nu we alle tijd hadden kwamen er elke dag wel gezellig vrienden en familie langs.Juni 2010 109  

En ja er gebeurde ook wel eens minder leuke of gezellige dingen. Zo zat Yara met Arwen en Roan in het zwembad en stond ik er naast. Ik ben namelijk niet zo een waterratje.. Roan zat in zijn zwembandje en zat vrolijk te trappelen. Yara en ik waren gezellig aan het kletsen toen Roan door het drukke spartelen opeens ondersteboven in de zwemband hing!! Zo snel mogelijk trok Yara hem aan zijn benen omhoog. En Roan hoesten en proesten natuurlijk. We stonden beiden te shaken en Roan zat al weer te lachen en gek te doen. Hij had er blijkbaar helemaal niets van.. Arwen was ook erg geschrokken en heeft het er nog wel een tijdje over gehad. Zo zie je maar…Krijg er nu weer kippenvel van.. Juni 2010 125  
 
Juli 2010 069Juni 2010 127

En natuurlijk was er het WK-voetbal. Voor vaderdag had Jordy dit shirt gehad en de rest moest er natuurlijk wel een beetje bij passen!! 

Met de kids gaat het verder erg goed. Arwen onze grote kleine meid is inmiddels 2 jaar en 9 maandjes oud. Alweer bijna 3!!! Ze kan van de kleinste dingen genieten. Lekker in de tuin in de zandbak spelen, rondje fietsen en alles het liefste samen met neef Sten. Ze is erg op hem gesteld en vaak horen we dan: Sten ik hou van je… maar ja, soms kunnen ze niet met of zonder elkaar. Ze is op dit moment erg bezig om te kijken hoe ver haar en vooral onze grenzen liggen. Ze wil erg veel maar dat lukt natuurlijk niet Juli 2010 120

altijd. Het is een heerlijk pittig ding!!! 

En onze kleinste vriend gaat zo snel met alles! Hij is nu net 8 maanden oud en sinds kort klimt hij overal tegen aan en gaat dan staan. Het enige probleem is dat hij nog niet zo heel goed zelf weer kan gaan Juli 2010 103zitten. Hij staat tegen de bank, tafel, Juli 2010 112speelgoed noem maar op. Dat belooft nog een hoop blauwe plekken!! We moeten hem echt in de gaten houden. Hij begint een klein beetje woordjes te zeggen/herhalen. DA=dag en dan zwaaien, mama, papa. Zo lief. En hij groeit erg goed. Hij heeft unmiddels maatje 74/80. Een lekker bulletje dus!

Nou dat was weer even een kleine update van de familie Brouwer/ van der Weijden. De tijd gaat echt veel te vlug!!!! 
  
groetjes kel

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.

*